My 3D WP Tag Cloud

Werken bij ImatiX

ImatiX wordt gevormd door een team enthousiaste vrijwilligers die gratis juridisch advies geven aan de bezoekers van onze website.

Wil jij ook jouw juridische kennis in de praktijk toepassen
Onze vrijwilligers beantwoorden, via ons Ticket Systeem, vragen van mensen met een juridisch probleem. Deze vragen worden vervolgens nagekeken en van commentaar voorzien door een ervaren teamleider, waarop ze worden doorgestuurd naar de klant. Door te werken als vrijwilliger bij ImatiX, werk je, ondanks dat je vanaf jouw eigen computer kunt werken, in teamverband. Dus leer je van elkaar, train je jouw juridische vaardigheden en breng je tegelijkertijd jouw kennis in de praktijk. Bovendien kun je het ook bijschrijven op jouw CV.

Werken bij ImatiX
ImatiX is doorlopend op zoek naar enthousiaste studenten die op vrijwillige basis gratis juridisch advies willen geven. Ben jij minimaal in het bezit van je propedeuse Nederlands recht (WO) en denk jij een versterking te zijn voor het team? Stuur dan een korte motivatiebrief met CV en een cijferlijst via ons Ticket Systeem aan de afdeling personeel.
Er worden geen onkostenvergoedingen verstrekt. Imatix werkt volledig zonder geldstromen, anders dan voor de instandhouding van deze website.

Ook voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij ImatiX kun je terecht via ons Ticket Systeem.